Tommy Jarnemark utsedd till VD

BrainHeart Energy Sweden AB går nu in i nästa fas för att befästa positionen som Sveriges ledande bolag inom hållbar energiproduktion, Energy Tech, för konsumentmarknaden.

Som ett led däri välkomnar vi Tommy Jarnemark som Verkställande Direktör. Tommy med sin breda erfarenhet från ledande positioner och sin spetskompetens inom det digitala området, bedömer vi har alla förutsättningar att, tillsammans med befintliga medarbetare, fullfölja bolagets ambitioner att:
1) ytterligare öka tillväxten,
2) digitalisera våra processer för att kunna
3) skapa marknadens mest attraktiva erbjudanden inom hållbar energiproduktion.

Vi tackar nuvarande VD Ulf Jonströmer, tillika huvudägare och grundare, för att han tillsammans med medarbetare lagt grunden för bolaget. Ulf kommer nu att stötta bolaget via styrelsearbete och som den aktiva ägare han är.

Styrelsens ordförande
Christer Holmén

 

  • ”Jag är mycket stolt över att styrelsen och ägarna till BrainHeart Energy Sweden givit mig förtroendet som VD för bolagets fortsatta tillväxt­resa. Den grund som styrelsen, nuvarande ledare och medarbetare skapat i BrainHeart Energy Sweden ger mig goda förutsättningar för att leda bolaget in i framtiden inom hållbar energi. Vi är idag den ledande aktören inom hållbar energiproduktion/Energy Tech, och den positionen ska vi befästa och stärka ytterligare med ökat kundfokus, digitalisering och kraftfull tillväxt.”

    Tommy Jarnemark

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email