KONTAKTA OSS
spot ras_haori_in_situ_pic_fabric_graybeige_new/>

Luft luftvärmepumpar från Toshiba

KONTAKTA OSSLuft luftvärmepumpar från Toshiba

Komplettera din värmekälla med en luftvärmepump för ett bättre inomhusklimat och lägre uppvärmningskostnader. För hus med kamin eller direktverkande el och som saknar vattenburet system är luft/luftvärmepumpen ett utmärkt val för att minska kostnaderna för uppvärmning. Våra effektiva luftvärmepumpar återanvänder värmen i utomhusluften för att skapa värme inomhus. En annan fördel med luft/luftvärmepump är att den kan användas för att kyla inomhusluften under varma sommardagar. Med en enkel installation får du alltså en värmepump som kan ge både värme och kyla! En luft/luftvärmepump har en förhållandevis låg investeringskostnad och ger miljövänlig värme.

KONTAKTFORMULÄR

Toshibas luft luftvärmepumpar

Daiseikai 9.5 A+++
Premiumvärmepump, för dig som vill ha en mycket hög energibesparing. En av de energisnålaste på marknaden, med många smarta funktioner & med avancerad luftrening.

Läs mer i broschyren

HAORI A+++
Nu har du möjlighet att designa din egen luftvärmepump. Med sex olika textilfronter att välja på smälter HAORI väl in i de flesta miljöer och erbjuder många smarta funktioner.

Läs mer i broschyren

Shorai Edge A+++
För dig som eftersträvar en värmepump med en design som sticker ut och som ger dig en hög energibesparing även vid låg utomhus temperatur. Med andra ord en premiumvärmepump.

Läs mer i broschyren

Seiya A++
SEIYA Nordic är luftvärmepumpen som erbjuder en tyst och kostnadseffektiv lösning med rejäl energibesparing samt perfekt temperatur med behaglig värme och kyla varhelst du behöver det

Läs mer i broschyren

Golvmodell A++
Kompakt värmepump för montage på väggen nära golvet. Passar in under ett fönster. Ger behaglig golvvärme. Med många smarta funktioner.

Läs mer i broschyren

Luft/luftvärmepumpen (AC) – ett prisvärt och effektivt komplement
Luftvärmepumpar kan på ett effektivt sätt utvinna värme ur utomhusluften och överföra den till inomhusluften. Utomhusluft värms upp av solenergi, det innebär att energin som återanvänds är både förnybar och miljövänlig. Effekten hos en luftvärmepump påverkas av utetemperaturen, ju kallare utomhusluften är ju mindre värme kan utvinnas ur den. Det finns dock lagrad solenergi även i riktigt kall luft, vi har pumpar som kan utvinna värme ur luften ända ner till -30 grader. Luft/luftvärmepumpen fungerar som ett komplement till en annan värmekälla, tex braskamin eller direktverkande el. Våra luftvärmepumpar kan täcka upp till hälften av husets uppvärmningsbehov. Luftvärmepumpar av modellen luft/luft genererar inget varmvatten, de passar alltså bäst för hus som redan har en fungerande lösning för varmvatten. Jämfört med andra system för uppvärmning och luftkonditionering (aircondition) är inköp och installation av luft/luftvärmepump ett mycket prisvärt alternativ.

"Sänk dina uppvärmningskostnader med en luftvärmepump från Toshiba"

TOSHIBA

Installera luft luftvärmepump

Luft/luftvärmepumpen består av två delar, en utomhusdel som sitter utanpå fasaden och utvinner värme ur utomhusluften. Den andra delen sitter inomhus och överför värmen till inomhusluften. Var de placeras påverkar effekten, för bästa effekt bör delarna placeras nära varandra. Rådgör gärna med oss redan i ett tidigt skede för att få en optimal lösning. Installationen av en luft/luftvärmepump görs av en certifierad installatör och går oftast på en dag. För att ha så stor effekt på inomhusklimatet är installationen enkel och utan större ingrepp på fastigheten.

Anpassade för nordiskt klimat

För att möta olika behov av uppvärmning har Toshiba ett brett urval av driftsäkra och energieffektiva luftvärmepumpar, samtliga byggda för att klara av svensk vinter. Oavsett om du har ett stort hus, ett fritidsboende eller ett garage som behöver värme och kyla så finns det en pump som passar dina förutsättningar. Varje modell kommer i två varianter, en för mindre hus och en för större. Riktigt stora hus behöver mer än en luftvärmepump.

Rådgivning och installation

Enwell är stolta återförsäljare av Toshibas värmepumpar. Kontakta oss gärna för rådgivning eller boka ett hembesök så får du hjälp att välja rätt pump och placering utifrån dina unika förutsättningar. Vi har certifierade och erfarna installatörer samt innehar ansvarsförsäkring för allt som rör installationen. Enwell har ett 20-tal kontor i mellersta och södra delen av Sverige. Välkommen att kontakta oss!


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

enwell enwell.se toshiba
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.