KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_enwell_varmepumpar_varmepumpsberedare_3/>

Värmepumpsberedare

KONTAKTA OSS

Värmepumpsberedare

Näst efter uppvärmning är varmvatten den största energiförbrukaren i svenska hushåll. En traditionell varmvattenberedare värmer upp varmvattnet med el. De flesta vet att det är mer kostnadseffektivt och miljövänligt att värma huset med en värmepump än med direktverkande el. En värmepumpsberedare är en varmvattenberedare med inbyggd värmepump. Genom att använda den tekniken kan du sänka energiförbrukningen med upp till 80%.

KONTAKTFORMULÄR VILLA       FASTIGHET 

Värmepumpsberedaren fungerar så här

Grundprincipen går ut på att återanvända värmeenergin som finns i inomhusluften för att skapa varmvatten. Det vanligaste är att ta luften från det utrymme som värmepumpsberedaren är placerad i eller ett angränsande rum. Huvudsaken är att luften man använder är uppvärmd på effektivt sätt, tex av en luftvärmepump. Frånluften som är svalare när värmen använts leds ut genom ytterväggen.

BannerBla banner_bla_enwell_varmepumpsberedare

Försäljning och installation av varmvattenberedare med inbyggd värmepump
Som ett led i att erbjuda våra kunder heltäckande energilösningar har vi på Enwell breddat sortimentet och erbjuder nu även effektiva värmepumpsberedare av hög kvalitet med generösa garantier. Vilken modell som passar just ert hushåll beror bla på hur stor förbrukning av varmvatten ni har, vilken uppvärmningsmetod till huset som finns samt var den befintliga varmvattenberedaren med tillhörande rör är placerad. Vi erbjuder ett brett sortiment och kostnadsfri rådgivning. Känns intressant att få varmvatten till en femtedel av kostnaden jämfört med traditionell varmvattenberedare? Välkommen med din förfrågan!

 "En värmepumpsberedare är en varmvattenberedare med inbyggd värmepump. Genom att använda den tekniken kan du sänka energiförbrukningen med upp till 80%"

ENWELL

 

Bidrag för energieffektivisering av småhus
Sedan sommaren 2023 finns det möjlighet att söka bidrag för att energieffektivisera småhus som man äger och bor i. För den som vill investera i luft-luftvärmepump behöver även varmvattenförsörjningen effektiviseras för att man ska vara berättigad till bidraget. Genom att samtidigt installera värmepumpsberedare ökar dina möjligheter att söka småhusbidrag. Läs mer om exakt vad som gäller på Boverkets hemsida.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

 

enwell
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.