JOBBA HOS OSS

Vi är ett snabbväxande bolag med en stark entreprenörsdriven kultur och hållbarhet i fokus. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa och söker ständigt nya kollegor. ENWELL värdesätter din potential framför tidigare jobb och utbildningar. 

Hållbarhet är viktigt i alla våra processer, även när det handlar om rekrytering.
Om du inte skulle få jobb hos oss så recyclas din digitala CV och blir sökbar för andra företag i hela världen – vilket leder till att du alltid kommer ha dörren öppen för en framgångsrik karriär. Vi vill inte vara en del i det globala CV-svinnet! Du är mer än ditt CV, eller hur? Vi vet att ditt CV inte visar all den potential du egentligen har - just därför anställer vi inte baserat på CVn, vi vill hellre lära känna dig direkt!

SÖK JOBB HOS OSS

Teknisk Projektledare

Du kommer att leda och prioritera arbetet mot förvaltning och utvecklingsteam samt etablera och ha en nära kontakt med huvudkontor, våra dotterbolag samt kunder.

LÄS MER

Installationselektriker

Söker en erfaren installationselektriker till Södermanland. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer arbeta med elinstallation av värmepumpar.

LÄS MER

VVS-Installatör Mora

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer arbeta med installation av våra värmepumpar till privatkunder. Du kommer även att arbeta med VVS-arbeten så som vatten och avloppsdragningar vid nybyggnation eller reparation.

LÄS MER

Projektledare Energilösningar

Vi söker nu en nu projektledare som tillsammans med oss vill driva projekt från start till mål. Du kommer att arbeta med värmepumpsprojekt men även projekt inom kyla och solenergi. I rollen ingår även kundanskaffning och att jobba aktivt med att få in nya projekt.

SE LEDIGA JOBB

Dynamics Developer Expert

Nu söker vi en Dynamics 365 & Power App Utvecklare till vår avdelning inom IT och Verksamsamhetsutveckling. Här får du möjligheten att vara med där det händer som mest.

LÄS MER

Ekonomiansvarig till BGE i Sala

Detta är en utvecklande roll för dig som gillar att arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer arbeta nära verksamheten och, då detta är en ny roll inom BGE, finns goda möjligheter att forma rollen i samarbete med platschef.

LÄS MER

Vi är stolta över att vara ett av Sveriges första företag som helhjärtat arbetar med hållbara rekryteringslösningar.


En plattform för innovation
Hur skulle du vilja förändra världen? Vi är övertygade om att alla våra talangfulla kollegor har fantastiska idéer och unika perspektiv som kan hjälpa oss att skapa en fossilfri framtid. Vi vill lyssna till dina visioner och förverkliga dina drömprojekt.

Medarbetare
Alla våra medarbetare bär på en spännande historia. De arbetar inom olika expertiser och aktiviteter med en enorm variation av erfarenheter. Det gillar vi!

Arbetsmiljö & Kultur
Att arbeta hos oss ska vara roligt och inspirerande. Vi erbjuder dig en kreativ och flexibel miljö där smarta arbetssätt uppmuntras, balans prioriteras och framgångar firas.

Ersättning & Förmåner
Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Därför gör vi vårt yttersta för att erbjuda de förmåner och arbetsvillkor som varje medarbetare önskar för att prestera på topp.

Personlig utveckling
Din personliga utveckling är nyckeln till framgång. Vi har ett brett utbud av utbildningar, mentorskap och coacher för att stimulera till ett kontinuerligt och lustfyllt lärande.

Mångfald & Inkludering
Vi är stolta över att vara olika. Genom att representera en mångfald av bakgrunder, åsikter och etniciteter skapar vi en inkluderade kultur där alla våra unika talanger frigörs.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig inom två arbetsdagar.

Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.