JOBBA HOS OSS

Vi är ett snabbväxande bolag med en stark entreprenörsdriven kultur och hållbarhet i fokus. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa och söker ständigt nya kollegor. ENWELL värdesätter din potential framför tidigare jobb och utbildningar. Genom att skapa en annons om dig själv hos vår partner JobAgent® får du hjälp att hitta dina personliga styrkor, dina skills och drivkrafter. Informationen skickas sedan automatiskt till oss (ju mer du berättar om dig själv, desto bättre!). Du kan även använda din annons när du söker andra jobb.

Hållbarhet är viktigt i alla våra processer, även när det handlar om rekrytering.
Om du inte skulle få jobb hos oss så recyclas din digitala CV och blir sökbar för andra företag i hela världen – vilket leder till att du alltid kommer ha dörren öppen för en framgångsrik karriär. Vi vill inte vara en del i det globala CV-svinnet! Du är mer än ditt CV, eller hur? Vi vet att ditt CV inte visar all den potential du egentligen har - just därför anställer vi inte baserat på CVn, vi vill hellre lära känna dig direkt!

SÖK JOBB HOS OSS

Teknisk Projektledare

Du kommer att leda och prioritera arbetet mot förvaltning och utvecklingsteam samt etablera och ha en nära kontakt med huvudkontor, våra dotterbolag samt kunder.

LÄS MER

Installationselektriker

Söker en erfaren installationselektriker till Södermanland. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer arbeta med elinstallation av värmepumpar.

LÄS MER

VVS-installatör inom fastighet

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer arbeta med elinstallation av värmepumpar.

LÄS MER

Jobba på ENWELL
Vägen mot ett fossilfritt liv

Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid och stimulera till ett klimatsmartare liv på alla plan. Detta kräver nya perspektiv, konkreta förändringar och en vilja att göra skillnad. Här kan du läsa mer om vilka idéer och värderingar som driver oss. Läs mer om våra lediga tjänster på ENWELL.

SE LEDIGA JOBB

Dynamics 365
& Power Apps Utvecklare

Nu söker vi en Dynamics 365 & Power App Utvecklare till vår avdelning inom IT och Verksamsamhetsutveckling. Här får du möjligheten att vara med där det händer som mest. Du kommer att vara med och ta fram, utveckla och underhålla vårt Dynamics 365 system.

LÄS MER

Jobba på ENWELL
Vägen mot ett fossilfritt liv

Vi vill visa vägen mot en hållbar framtid och stimulera till ett klimatsmartare liv på alla plan. Detta kräver nya perspektiv, konkreta förändringar och en vilja att göra skillnad. Här kan du läsa mer om vilka idéer och värderingar som driver oss. Läs mer om våra lediga tjänster på ENWELL.

SE LEDIGA JOBB

Vi är stolta över att vara ett av Sveriges första företag som helhjärtat arbetar med hållbara rekryteringslösningar.


En plattform för innovation
Hur skulle du vilja förändra världen? Vi är övertygade om att alla våra talangfulla kollegor har fantastiska idéer och unika perspektiv som kan hjälpa oss att skapa en fossilfri framtid. Vi vill lyssna till dina visioner och förverkliga dina drömprojekt.

Medarbetare
Alla våra medarbetare bär på en spännande historia. De arbetar inom olika expertiser och aktiviteter med en enorm variation av erfarenheter. Det gillar vi!

Arbetsmiljö & Kultur
Att arbeta hos oss ska vara roligt och inspirerande. Vi erbjuder dig en kreativ och flexibel miljö där smarta arbetssätt uppmuntras, balans prioriteras och framgångar firas.

Ersättning & Förmåner
Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Därför gör vi vårt yttersta för att erbjuda de förmåner och arbetsvillkor som varje medarbetare önskar för att prestera på topp.

Personlig utveckling
Din personliga utveckling är nyckeln till framgång. Vi har ett brett utbud av utbildningar, mentorskap och coacher för att stimulera till ett kontinuerligt och lustfyllt lärande.

Mångfald & Inkludering
Vi är stolta över att vara olika. Genom att representera en mångfald av bakgrunder, åsikter och etniciteter skapar vi en inkluderade kultur där alla våra unika talanger frigörs.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig inom två arbetsdagar.

Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.