Våra tjänster

Totalentreprenör inom värmepumpar, solceller, laddboxar och brunnsborrning

Vi erbjuder flera olika energilösningar för villor, fritidshus och fastigheter. Bland produkterna finns bergvärmepumpar och andra värmepumpslösningar, som luftvärmepumpar och frånluftsvärme. Dessutom erbjuder vi solceller för hustak och laddboxar till elbilar. Att installera en bergvärmepump innefattar borrning i marken, något som vi även inriktar oss på genom brunnsborrning.

Vi förser Sveriges villor och fastigheter med hållbara värme- och kyllösningar för en behaglig inomhustemperatur, och vattenbrunnar för friskt och rent dricksvatten. Förmodligen de viktigaste komponenterna för att skapa ett hem fullt av välbefinnande och trivsel!

Vi installerar laddboxar från Garo
Enwell - Störst i Sverige på bergvärme

Störst i Sverige på bergvärme

Med sina dotterbolag runtom i Sverige är ENWELL-gruppen störst i Sverige på bergvärme och installation av bergvärmepumpar. Som alltid utför vi hela arbetet från start till slut. Därefter fortsätter vi naturligtvis att hjälpa till med service vid behov.

Våra certifierade medarbetare utför allt från borrningen utomhus och rördragning, till montering av bergvärmepumpen inne i huset. Fokus på effektivitet och noggrannhet kännetecknar arbetat, tillsammans med hänsyn till både hemmet och trädgården.

ENWELL har 30 års erfarenhet i branschen

Vår erfarenhet är också en av våra största styrkor. År 2013 köptes ett antal bolag upp av bolagsgruppen. Dessa bolag har upp till 30 års erfarenhet i branschen. Med en sådan erfarenhet i ryggen har vi stark inblick i branschen och vet vad som krävs för att vara på topp inom installation av energilösningar som värmepumpar, solceller och borrning av brunnar.

Varför installera bergvärme och andra värmepumpar?

Intresset för att installera bergvärme är stort i Norden. Även värmepumpar i stort ökar fortsatt i popularitet, som till exempel frånluftsvärme och luftvärme. Uppvärmningssättet har många fördelar – inte minst tack vare geotekniken och solenergin som tas tillvara på. 

Fördelar med värmepumpar:

  • Klimatsmart och hållbart val
  • Kräver inte mycket underhåll
  • Kostnadseffektiv värme som kan sänka elförbrukningen
  • Möjlighet till luftkonditionering på sommaren 
  • Långsiktig investering som sparar mycket tid och pengar, framförallt när det gäller bergvärme
Brunnsborrning, vattenborrning och vattenbrunn

Brunnsborrning, vattenborrning och vattenbrunn

Förutom temperaturen i hemmet, i form av värme och kyla efter behov, så är rent vatten bland det viktigaste i ett hem. Utöver vår leverans av energilösningar som bergvärme och andra värmepumpsystem så utför vi även brunnsborrning. Vi utför vattenborrning med kompletta pumpsystem och installation av frostfria anläggningar som också är skyddade mot föroreningar.