Två nya regionchefer stärker ENWELL

I augusti startade Rikard Govenius och Carl Johan Rösiö sina anställningar som regionchefer i bolagsgruppen. Rikard med ansvar för Stockholm/Mälardalen och Carl Johan för Östergötland/Syd.

Med bakgrund från retailbranschen tillför Rikard och Carl Johan viktig kompetens till bolaget. Tillsammans med den djupa branschkunskap som våra platschefer har i respektive dotterbolag kommer regioncheferna kunna lyfta ENWELL.

 

  • ”Otroligt spännande att få möjligheten att vara med på ENWELLs resa att skapa en större professionell aktör inom energibranschen. Med min långa erfarenhet inom detaljhandeln och förändringsprocesser hoppas jag kunna bidra till en ökad samordning och synergier mellan bolagen där man jobbar mer harmoniserat och med effektivare arbetsmetodik.”

    Rikard Govenius

  • ”Det är mycket inspirerande och roligt att få komma in i energibranschen som känns både aktuell och viktig för framtiden! Att hjälpa husägare med klimatsmarta energilösningar som bidrar positivt för vår planet, känns väldigt meningsfullt. Jag har många års erfarenhet från detaljhandeln och kommer att kunna bidra med ledarskap, kundnöjdhet och affärsmannaskap!”

    Carl Johan Rösiö

Vi välkomnar både Rikard och Carl Johan till bolaget och ser fram emot en spännande, utmanande och rolig resa tillsammans!

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email